fbpx

Uniek concept in Utrecht

Het concept van Wat De Kas Schaft: een voorgerecht en hoofdgerecht, beide vegetarisch, gemaakt met verse groenten uit de kas, gegeten middenin diezelfde kas. Simpel, maar ontzettend leuk. Wijn of bier moet je zelf meebrengen, Kevin en Meike zorgen voor het eten, koffie & thee en sap of fris bij het eten. Ze organiseren soms spelletjesavonden of yoga. En wat dacht je van lunchconcerten of een broodbakworkshop. Zo kun je met allemaal verschillende elementen één mooi geheel neerzetten.

Bron: Hartje Utrecht

https://social.tippr.nl/uniek-concept-in-utrecht

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg