fbpx

Uniek concept in Utrecht

Het concept van Wat De Kas Schaft: een voorgerecht en hoofdgerecht, beide vegetarisch, gemaakt met verse groenten uit de kas, gegeten middenin diezelfde kas. Simpel, maar ontzettend leuk. Wijn of bier moet je zelf meebrengen, Kevin en Meike zorgen voor het eten, koffie & thee en sap of fris bij het eten. Ze organiseren soms spelletjesavonden of yoga. En wat dacht je van lunchconcerten of een broodbakworkshop. Zo kun je met allemaal verschillende elementen één mooi geheel neerzetten.

Bron: Hartje Utrecht

https://social.tippr.nl/uniek-concept-in-utrecht

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg