fbpx

Van het bos tot op je bord

Steeds meer mensen eten wild. Er is gebleken dat mensen tegenwoordig namelijk liever een stukje vers, puur en onbewerkt scharrelvlees eten dan het bewerkte vlees uit de supermarktschappen. Richting het najaar wachten de echte wild-liefhebbers jaarlijks ongeduldig op de start van het wildseizoen. Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Iets wat niet gek is, aangezien wild erg geschikt is voor feestelijke en spectaculaire gerechten. In principe kun je het hele jaar verschillende soorten wild serveren, maar het vastgestelde wildseizoen is van 15 oktober tot 31 december. De verschillende stukken wild hebben uiteenlopende smaken en en voegen vaak een extra dimensie toe aan je najaarsgerechten. Tijd om op jacht te gaan dus!

https://social.tippr.nl/van-het-bos-tot-op-je-bord

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg