fbpx

Vaste prijsafspraken = constante marge

Wanneer door het jaar heen met vaste prijzen werkt, staat je marge ook vast. Zo kom je als horecaprofessional nooit voor verrassingen te staan. Door de vaste vis- en vleesprijzen ligt de marge het hele jaar redelijk hetzelfde, afhankelijk natuurlijk van het soort restaurant of café dat je hebt. En ook al zijn de marges misschien niet super hoog, ze zijn wel constant. Om een menukaart elke week aan te passen dat schiet ook niet op natuurlijk. Spreek daarom een fijne prijs af met je leveranciers, zodat ze met plezier leveren en de band sterk blijft.

https://social.tippr.nl/vaste-prijsafspraken-constante-marge

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg