Wanneer door het jaar heen met vaste prijzen werkt, staat je marge ook vast. Zo kom je als horecaprofessional nooit voor verrassingen te staan. Door de vaste vis- en vleesprijzen ligt de marge het hele jaar redelijk hetzelfde, afhankelijk natuurlijk van het soort restaurant of café dat je hebt. En ook al zijn de marges misschien niet super hoog, ze zijn wel constant. Om een menukaart elke week aan te passen dat schiet ook niet op natuurlijk. Spreek daarom een fijne prijs af met je leveranciers, zodat ze met plezier leveren en de band sterk blijft.
Vaste prijsafspraken = constante marge
https://social.tippr.nl/vaste-prijsafspraken-constante-marge
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.