fbpx

Vaste prijsafspraken = constante marge

Wanneer door het jaar heen met vaste prijzen werkt, staat je marge ook vast. Zo kom je als horecaprofessional nooit voor verrassingen te staan. Door de vaste vis- en vleesprijzen ligt de marge het hele jaar redelijk hetzelfde, afhankelijk natuurlijk van het soort restaurant of café dat je hebt. En ook al zijn de marges misschien niet super hoog, ze zijn wel constant. Om een menukaart elke week aan te passen dat schiet ook niet op natuurlijk. Spreek daarom een fijne prijs af met je leveranciers, zodat ze met plezier leveren en de band sterk blijft.

https://social.tippr.nl/vaste-prijsafspraken-constante-marge

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg