fbpx

Vaste prijsafspraken = constante marge

Wanneer door het jaar heen met vaste prijzen werkt, staat je marge ook vast. Zo kom je als horecaprofessional nooit voor verrassingen te staan. Door de vaste vis- en vleesprijzen ligt de marge het hele jaar redelijk hetzelfde, afhankelijk natuurlijk van het soort restaurant of café dat je hebt. En ook al zijn de marges misschien niet super hoog, ze zijn wel constant. Om een menukaart elke week aan te passen dat schiet ook niet op natuurlijk. Spreek daarom een fijne prijs af met je leveranciers, zodat ze met plezier leveren en de band sterk blijft.

https://social.tippr.nl/vaste-prijsafspraken-constante-marge

Laatste artikelen

Alle restaurants uit de MICHELIN Gids Nederland 2024

Hier is de volledige lijst van de drie-, twee- en éénsterrenrestaurants in Nederland, gebaseerd op de MICHELIN Gids Nederland 2024. Lid worden van de...

MICHELIN Gids Nederland 2024: 10 Nieuwe Sterren en de Groene Toekomst van Gastronomie

Tijdens de langverwachte MICHELIN Gids Ceremonie 2024, gehouden in het MECC Maastricht, werden de Nederlandse sterren bekendgemaakt. Dit jaar werden 10 nieuwe restaurants bekroond...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg