fbpx

Veggies, vegan and Rock & Roll

Het wordt steeds duidelijker bij de consumenten dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is om genoeg proteïnen en mineralen binnen te krijgen. Steeds meer lijkt het de trend te zijn om dierlijke producten te laten staan omdat dit in veel gevallen beter voor de natuur en onze gezondheid is. Deze zogenoemde wortel-tot-blad filosofie wordt al door menig topchefs gehanteerd en de eerste slachthuizen voor groenten betreden het podium. Zo is er in New York de bekende lunchroom The Butcher’s Daughter waar gasten elke dag genieten van vegetarische gerechten. Steeds meer foodentrepeneurs laten zien dat groenten ook een stoer karakter met zich meedragen en er zullen meer vegetarische ambassadeurs komen, ook in Nederland.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/veggies-vegan-and-rock-roll

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg