fbpx

Veggies, vegan and Rock & Roll

Het wordt steeds duidelijker bij de consumenten dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is om genoeg proteïnen en mineralen binnen te krijgen. Steeds meer lijkt het de trend te zijn om dierlijke producten te laten staan omdat dit in veel gevallen beter voor de natuur en onze gezondheid is. Deze zogenoemde wortel-tot-blad filosofie wordt al door menig topchefs gehanteerd en de eerste slachthuizen voor groenten betreden het podium. Zo is er in New York de bekende lunchroom The Butcher’s Daughter waar gasten elke dag genieten van vegetarische gerechten. Steeds meer foodentrepeneurs laten zien dat groenten ook een stoer karakter met zich meedragen en er zullen meer vegetarische ambassadeurs komen, ook in Nederland.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/veggies-vegan-and-rock-roll

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg