fbpx

Veggies, vegan and Rock & Roll

Het wordt steeds duidelijker bij de consumenten dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is om genoeg proteïnen en mineralen binnen te krijgen. Steeds meer lijkt het de trend te zijn om dierlijke producten te laten staan omdat dit in veel gevallen beter voor de natuur en onze gezondheid is. Deze zogenoemde wortel-tot-blad filosofie wordt al door menig topchefs gehanteerd en de eerste slachthuizen voor groenten betreden het podium. Zo is er in New York de bekende lunchroom The Butcher’s Daughter waar gasten elke dag genieten van vegetarische gerechten. Steeds meer foodentrepeneurs laten zien dat groenten ook een stoer karakter met zich meedragen en er zullen meer vegetarische ambassadeurs komen, ook in Nederland.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/veggies-vegan-and-rock-roll

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg