fbpx

Verken de Wereld van Michelin

De Michelin Gids is wereldwijd het toonbeeld van culinaire excellentie. Maar wat maakt deze gids zo bijzonder, en waarom is het relevant voor professionals in de horeca?

Wat is de Michelin Gids?

De Michelin Gids, opgericht in 1900 door de Franse bandenfabrikant Michelin, is uitgegroeid tot de meest prestigieuze restaurantgids ter wereld. De gids beoordeelt restaurants op basis van kwaliteit, creativiteit, en consistentie, waarbij de befaamde Michelin-sterren worden toegekend aan de beste restaurants. Deze sterren zijn synoniem geworden met culinaire perfectie en staan voor uitmuntendheid op het hoogste niveau.

Waarom is de Michelin Gids Relevant?

Een vermelding in de Michelin Gids kan de reputatie van een restaurant enorm versterken. Het opent deuren naar een groter publiek, trekt toeristen aan, en verhoogt het prestige van de betrokken chef-koks en horecagelegenheden. De gids is ook een belangrijke referentie voor consumenten die op zoek zijn naar buitengewone eetervaringen. Voor horecaondernemers biedt de Michelin Gids een onmisbare maatstaf voor succes en een uitdaging om hun kwaliteit en innovatie naar een hoger niveau te tillen.

Michelin Gids Ceremonie 2024!

Tijdens de BBB Maastricht, de grootste en oudste horecabeurs van Nederland, van 7 t/m 9 oktober 2024 zal dit jaar op de maandag (7 oktober 2024) de uitreiking van de Michelin Gids 2024 plaatsvinden in het MECC gebouw. Elk jaar onthult de Michelin Gids tijdens de Ceremonie de restaurants die één of meerdere Michelin Sterren ontvangen, evenals de winnaars van de nieuwe Groene Michelin Sterren en Bib Gourmands.

TIPPR Netwerk lounge

Bij de ingang van de VIP lounge kunnen de medewerkers en chefs van Michelin restaurants terecht voor de TIPPR Netwerk lounge. Hier zullen ze als VIP behandeld worden met onder andere Franse Viennoiserie en heerlijke rosé. De Michelin Gids Ceremonie zal live uitgezonden worden op de TIPPR Netwerk lounge.

https://social.tippr.nl/verken-de-wereld-van-michelin

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg