Het is steeds vaker een onderwerp voor discussie; de vierdaagse werkweek in de horeca. Sommige horecazaken hebben het aantal werkdagen in de week al verminderd voor hetzelfde salaris. Argument hiervoor is om de situatie te creëren waarin het personeel elkaar kan vervangen zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en de bedrijfsvoering. De personeelskosten lopen dan misschien wel op, maar met het personeelstekort in de horeca creëert het ook meer kansen op gemotiveerd personeel.
Vierdaagse werkweek
https://social.tippr.nl/vierdaagse-werkweek
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.