Ach, je ziet het zo vaak: iemand laat eten op de grond vallen en eet het alsnog op. ‘Vijf seconden regel’ wordt er dan geroepen. Nou, je kunt gasten uit hun bacteriële droom halen. De vijfsecondenregel – ‘als je eten laat vallen en het binnen vijf seconden opraapt is het nog vrij van bacteriën of andere viezigheid’ – is totale onzin. Vanaf het moment dat eten op de grond ligt, heeft het al evenveel bacteriën als dat je het vijf seconden laat liggen.
Vijf seconden regel
https://social.tippr.nl/vijf-seconden-regel
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.