fbpx

Vintage bockbier

Bockbierfans opgelet! Al een aantal jaar brengen diverse brouwers oudere vintage bockbieren op de markt. Waarom? Nou, omdat de smaak dus fantastisch kan ontwikkelen. Zo vermindert de hopbitterheid en moutbitterheid in het eerste jaar en maken deze twee plaats voor waanzinnige aroma’s en smaak van zwart fruit zoals bramen en bosbes, maar ook de smaak van pruimen. Klinkt goed hè? De karamel komt verder naar voren en verandert bovendien in port-, cognac- en sherrytonen. De bockbieren worden intenser van smaak, mede ook door de afname van koolzuur en het ontstaan van een zachte, ronde nasmaak.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/vintage-bockbier

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg