De visbar maakt een opmars. Vis staat steeds meer centraal als toegankelijk en gezonder alternatief voor vlees. Rauwe vis mag gepresenteerd worden zoals op de markt en geeft direct een versbeleving. In Restaurant Pesca hebben ze deze marktbeleving doorgevoerd en beging je de avond met het uitzoeken van je vis. Dit is een uniek visconcept waar vis in een theater beleving wordt aangeboden. De gast kiest de verse vis bij de marktplaats waarin alle vis uitgestald ligt.
Vismarkt in restaurants
https://social.tippr.nl/vismarkt-in-restaurants
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.