De visbar maakt een opmars. Vis staat steeds meer centraal als toegankelijk en gezonder alternatief voor vlees. Rauwe vis mag gepresenteerd worden zoals op de markt en geeft direct een versbeleving. In Restaurant Pesca hebben ze deze marktbeleving doorgevoerd en beging je de avond met het uitzoeken van je vis. Dit is een uniek visconcept waar vis in een theater beleving wordt aangeboden. De gast kiest de verse vis bij de marktplaats waarin alle vis uitgestald ligt.
Vismarkt in restaurants
https://social.tippr.nl/vismarkt-in-restaurants
Laatste artikelen
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.