In maart was het de Nationale week zonder vlees; een duurzaam initiatief omdat steeds meer mensen van mening zijn dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Stimuleer dit project zo nu en dan en zet een daghap op de kaart met een interessant vegetarisch gerecht, zoals bijvoorbeeld deze zee-groente burger van Olijck. Net een echte hamburger, maar dan nóg lekkerder en ook nog eens goed voor het milieu! Check onze app voor meer heerlijke vleesloze gerechten.
Vleesloze burgers
https://social.tippr.nl/vleesloze-burgers
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.