In maart was het de Nationale week zonder vlees; een duurzaam initiatief omdat steeds meer mensen van mening zijn dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Stimuleer dit project zo nu en dan en zet een daghap op de kaart met een interessant vegetarisch gerecht, zoals bijvoorbeeld deze zee-groente burger van Olijck. Net een echte hamburger, maar dan nóg lekkerder en ook nog eens goed voor het milieu! Check onze app voor meer heerlijke vleesloze gerechten.
Vleesloze burgers
https://social.tippr.nl/vleesloze-burgers
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.