In maart was het de Nationale week zonder vlees; een duurzaam initiatief omdat steeds meer mensen van mening zijn dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Stimuleer dit project zo nu en dan en zet een daghap op de kaart met een interessant vegetarisch gerecht, zoals bijvoorbeeld deze zee-groente burger van Olijck. Net een echte hamburger, maar dan nóg lekkerder en ook nog eens goed voor het milieu! Check onze app voor meer heerlijke vleesloze gerechten.
Vleesloze burgers
https://social.tippr.nl/vleesloze-burgers
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.