fbpx

Voorbereidingen op het terrasseizoen

Per maart gaat in veel gemeenten het terrassenseizoen al van start. Ondanks het nog koud is, en je dit bijna niet voor kunt stellen, is het toch erg belangrijk alvast de goede voorbereidingen te treffen en je team klaar te stomen voor het geval je hele terras over een paar weekjes helemaal volstroomt!

Een paar tips voor een goede voorbereiding zijn ten eerst een goed plan te maken voor het terras, de opstelling en een duidelijke plattegrond met tafelnummers zodat niemand in de war kan raken.

Daarnaast is het een goed idee om een servicekit samen te stellen om je gasten dat stukje extra service te bieden, ook al is je terras bomvol en lijken jullie het mega druk te hebben.

Voorbeelden om je gasten extra te verrassen op het terras zijn bijvoorbeeld het aanbieden van een servicekit met Powerbanks om gastentelefoons op te laden, Zonnebrandcrème, zonnebril-poetsdoekjes en noem maar op. Je kunt het zo gek nog niet bedenken.

Ook leuke bezigheden voor kinderen zoals kleurplaten, stiften en potloden of buitenspeel attributen kunnen je die extra credits geven en je gasten komen graag terug!

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/voorbereidingen-op-het-terrasseizoen

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic

Bresc Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg