fbpx

Voorbereidingen op het terrasseizoen

Per maart gaat in veel gemeenten het terrassenseizoen al van start. Ondanks het nog koud is, en je dit bijna niet voor kunt stellen, is het toch erg belangrijk alvast de goede voorbereidingen te treffen en je team klaar te stomen voor het geval je hele terras over een paar weekjes helemaal volstroomt!

Een paar tips voor een goede voorbereiding zijn ten eerst een goed plan te maken voor het terras, de opstelling en een duidelijke plattegrond met tafelnummers zodat niemand in de war kan raken.

Daarnaast is het een goed idee om een servicekit samen te stellen om je gasten dat stukje extra service te bieden, ook al is je terras bomvol en lijken jullie het mega druk te hebben.

Voorbeelden om je gasten extra te verrassen op het terras zijn bijvoorbeeld het aanbieden van een servicekit met Powerbanks om gastentelefoons op te laden, Zonnebrandcrème, zonnebril-poetsdoekjes en noem maar op. Je kunt het zo gek nog niet bedenken.

Ook leuke bezigheden voor kinderen zoals kleurplaten, stiften en potloden of buitenspeel attributen kunnen je die extra credits geven en je gasten komen graag terug!

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/voorbereidingen-op-het-terrasseizoen

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg