fbpx

Waarom alleen maar fulltimers?

Parttime medewerkers zijn over het algemeen goedkoper. Om deze reden worden er vaker jonge krachten aangenomen door horeca ondernemers. Toch hebben jonge parttime medewerkers vaak te weinig ervaring. Het vak verstaan, overzicht houden en behoeftes aanvoelen. Dat is ervaring. De ene tafel wilt op de ene manier behandeld worden en de andere tafel op de andere manier. Dat voelt een ervaren team aan en daar kan het dan kundig op inspelen. Jeugd mist vaak de kennis en kunde nog. Met ervaren fulltime werknemers ontstaat er een sterker team dat beter op elkaar is ingespeeld en dat merkt de gast maar al te goed.

https://social.tippr.nl/waarom-alleen-maar-fulltimers

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg