fbpx

Waarom kom je naar mijn restaurant?

Vraag je gasten waarom ze naar je restaurant zijn gekomen. Er zullen ongetwijfeld goede redenen tussen zitten waarom ze nu net hier zijn gaan zitten; “op aanraden van een collega” of “het ziet er zo gezellig uit van buiten”.

Door het stellen van deze vraag laat je mensen zelf nadenken over de redenen waarom het een goed restaurant is. Geef je gasten de kans om zelf na te denken waarom het restaurant gaat voldoen aan hun behoeftes. Als je gasten zelf laat nadenken waarom het een goed restaurant is houden ze zich meer aan dit commitment en beoordelen ze het eten positiever. Daarbij zal men extra redenen bedenken waarom het eten goed smaakt omdat we nu eenmaal ons gedrag willen laten kloppen met onze opvatting.

bron © Consumatics

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/waarom-kom-je-naar-mijn-restaurant

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg