fbpx

Waarom peulvruchten zo goed voor je zijn

Linzen, kikkererwten, tuinbonen. De peulvrucht is je vriend! Uit de recente studie van St. Michael’s Hospital is gebleken dat de peulvrucht een bijdrage kan leveren aan het kwijtraken van die extra kilo’s. Veel mensen voegen daarom elke dag minstens 130 gram peulvruchten toe aan hun eetpatroon. In peulvruchten zoals bonen, linzen, en erwten zitten vezels, proteïne en voedingsstoffen zoals ijzer en zink. Het kan voor de gasten in je zaak een trigger zijn om wat extra peulvruchten toe te voegen aan je gerechten op je menukaart en kort te benoemen wat deze peulvruchten voor goed kunnen doen met je lichaam. Een lekkere dip met wortel in je romige zelfgemaakte hummus bijvoorbeeld, gooi ze door je salade, rooster kikkererwten in de oven en eet als snack of maak deze rode linzencurry met kokos. Peulzelen maar!

Bron: Elle Eten

https://social.tippr.nl/waarom-peulvruchten-zo-goed-voor-je-zijn

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg