fbpx

Waarom smelt karamel zeezout ijs zo snel?

Verkoop jij ijs? En dan met name karamel zeezout ijs? En ben je ook ten einde raad waarom dit bolletje zo veel sneller smelt dan andere smaken? Oké, lees dan verder. Mocht je dit allemaal niet doen? Geen probleem, ook jij mag verder lezen. Waarom smelt dit karamel zeezout ijs zo snel? Nou, the answer is simple: zout is de boosdoener. We strooien zout over wegen om niet weg te glijden in de winter. Zout zorgt er namelijk voor dat de sneeuw ontdooit en ijs niet vast vriest. Best logisch dus, dat jouw bolletjes karamel zeezout ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kleine tip om er smelt party van te maken: plaats het bolletje karamel zeezout bovenop de andere bolletjes. Op die manier wordt deze als eerste opgegeten en zal hij tegen het einde niet helemaal gesmolten zijn.

https://social.tippr.nl/waarom-smelt-karamel-zeezout-ijs-zo-snel

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg