fbpx

Waarom smelt karamel zeezout ijs zo snel?

Verkoop jij ijs? En dan met name karamel zeezout ijs? En ben je ook ten einde raad waarom dit bolletje zo veel sneller smelt dan andere smaken? Oké, lees dan verder. Mocht je dit allemaal niet doen? Geen probleem, ook jij mag verder lezen. Waarom smelt dit karamel zeezout ijs zo snel? Nou, the answer is simple: zout is de boosdoener. We strooien zout over wegen om niet weg te glijden in de winter. Zout zorgt er namelijk voor dat de sneeuw ontdooit en ijs niet vast vriest. Best logisch dus, dat jouw bolletjes karamel zeezout ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kleine tip om er smelt party van te maken: plaats het bolletje karamel zeezout bovenop de andere bolletjes. Op die manier wordt deze als eerste opgegeten en zal hij tegen het einde niet helemaal gesmolten zijn.

https://social.tippr.nl/waarom-smelt-karamel-zeezout-ijs-zo-snel

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg