fbpx

Wanneer serveer je bruisend tafelwater?

Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Bruisend tafelwater is levendig en fris.Het wekt de eetlust op en is dus ideaal bij het aperitief. Het koolzuur verhoogt de zuurtegraad van het water, wat voor een uitgesproken smaaksensatie zorgt. Behalve als aperitief kun je dit type tafelwater ook goed combineren met pittige gerechten of gerechten met een hoge zuurtegraad.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wanneer-serveer-je-bruisend-tafelwater

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg