fbpx

Wanneer serveer je lichtbruisend tafelwater?

Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater licht bruisend bevat een speelse koolzuurstructuur met een aangename smaak. Dit type water leent zich uitstekend als goede begeleiding voor subtiele gerechten. “Met het serveren van licht bruisend water kan je de plank nooit misslaan. Het is het ideale tafelwater om verschillende smaken te accentueren en het past eigenlijk bij ieder gerecht

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wanneer-serveer-je-lichtbruisend-tafelwater

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg