fbpx

Wat is een shotje azijn precies?

In Japan wordt een shotje azijn vooral voor en na de maaltijd gedronken. Niet alleen als verfrissing, maar ook om de PH-waarde in het lichaam te balanceren en de eetlust onder controle te houden. De combinatie van zoet en zuur geeft een verrassende kick, vooral na het eten van zoutig of zwaar eten. Gasten kunnen de azijn puur drinken als shotje, het met wat water en ijs drinken of zelfs mixen in een cocktail! Drankjes op basis van azijn met toevoegingen zoals fruit of kruiden, ook wel shrubs genoemd, worden regelmatig gebruikt in de cocktailwereld. Je drinkt het drankje op zichzelf of gebruikt het als ingrediënt.

https://social.tippr.nl/wat-is-een-shotje-azijn-precies

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg