In Japan wordt een shotje azijn vooral voor en na de maaltijd gedronken. Niet alleen als verfrissing, maar ook om de PH-waarde in het lichaam te balanceren en de eetlust onder controle te houden. De combinatie van zoet en zuur geeft een verrassende kick, vooral na het eten van zoutig of zwaar eten. Gasten kunnen de azijn puur drinken als shotje, het met wat water en ijs drinken of zelfs mixen in een cocktail! Drankjes op basis van azijn met toevoegingen zoals fruit of kruiden, ook wel shrubs genoemd, worden regelmatig gebruikt in de cocktailwereld. Je drinkt het drankje op zichzelf of gebruikt het als ingrediënt.
Wat is een shotje azijn precies?
https://social.tippr.nl/wat-is-een-shotje-azijn-precies
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.