fbpx

Wat is rauwe cacao precies?

We gebruiken het tegenwoordig veel vaker in gezonde gerechten, zonder te weten wat het precies doet. Rauwe cacao is enorm populair onder de gasten met een super gezonde levensstijl. We weten in ieder geval dat het gezond is, maar waar komt het vandaan en wat doet het verder precies? De rauwe cacao bevat geen suiker en melk en is ongeraffineerd. Rauwe cacao bevat veel vitamines, mineralen, magnesium, ijzer en anti oxidanten. Rauwe cacao is een van de beste voedingsmiddelen uit de natuur omdat deze een goede mix van voedingsstoffen bevat. Gasten kunnen het als snack eten, in combinatie met wat noten maar je kunt het ook in diverse bakrecepten gebruiken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per dag.

https://social.tippr.nl/wat-is-rauwe-cacao-precies

Laatste artikelen

Tapmachine

Jägermeister Jouw gasten de lekkerste ijskoude Jägemeister serveren en ook nog eens een gave experience! Koop nu de nieuwste Jägermeister tapmachine.De meest premium experience om...

Oppeppend bier van cocabladeren

In een wereld waar de nadruk ligt op gezondheid, bewust leven en genieten, biedt innovatie in het bieraanbod een kans om zich te onderscheiden.Een...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg