We gebruiken het tegenwoordig veel vaker in gezonde gerechten, zonder te weten wat het precies doet. Rauwe cacao is enorm populair onder de gasten met een super gezonde levensstijl. We weten in ieder geval dat het gezond is, maar waar komt het vandaan en wat doet het verder precies? De rauwe cacao bevat geen suiker en melk en is ongeraffineerd. Rauwe cacao bevat veel vitamines, mineralen, magnesium, ijzer en anti oxidanten. Rauwe cacao is een van de beste voedingsmiddelen uit de natuur omdat deze een goede mix van voedingsstoffen bevat. Gasten kunnen het als snack eten, in combinatie met wat noten maar je kunt het ook in diverse bakrecepten gebruiken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per dag.
Wat is rauwe cacao precies?
https://social.tippr.nl/wat-is-rauwe-cacao-precies
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.