We gebruiken het tegenwoordig veel vaker in gezonde gerechten, zonder te weten wat het precies doet. Rauwe cacao is enorm populair onder de gasten met een super gezonde levensstijl. We weten in ieder geval dat het gezond is, maar waar komt het vandaan en wat doet het verder precies? De rauwe cacao bevat geen suiker en melk en is ongeraffineerd. Rauwe cacao bevat veel vitamines, mineralen, magnesium, ijzer en anti oxidanten. Rauwe cacao is een van de beste voedingsmiddelen uit de natuur omdat deze een goede mix van voedingsstoffen bevat. Gasten kunnen het als snack eten, in combinatie met wat noten maar je kunt het ook in diverse bakrecepten gebruiken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per dag.
Wat is rauwe cacao precies?
https://social.tippr.nl/wat-is-rauwe-cacao-precies
Laatste artikelen
Partner in warme dranken
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.