fbpx

Wat maakt de ree zo exclusief? *

De ree is een exclusief stukje vlees. De jacht op reeën is er een van geduld en veel kennis van het veld. Jaarlijks wordt het afschot van het aantal bokken en geiten bepaald aan de hand van tellingen in het veld. In de periode van 1 april tot en met 31 augustus wordt de reebok bejaagd. Dit maakt ree een exclusief stukje vlees, omdat hij maar beperkt beschikbaar is. Speel hier op in en verras je gasten met een overheerlijk stukje ree.

https://social.tippr.nl/wat-maakt-de-ree-zo-exclusief

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg