fbpx

Wat maakt de ree zo exclusief? *

De ree is een exclusief stukje vlees. De jacht op reeën is er een van geduld en veel kennis van het veld. Jaarlijks wordt het afschot van het aantal bokken en geiten bepaald aan de hand van tellingen in het veld. In de periode van 1 april tot en met 31 augustus wordt de reebok bejaagd. Dit maakt ree een exclusief stukje vlees, omdat hij maar beperkt beschikbaar is. Speel hier op in en verras je gasten met een overheerlijk stukje ree.

https://social.tippr.nl/wat-maakt-de-ree-zo-exclusief

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg