fbpx

Wat maakt dierlijke producten slecht?

Meestal zien we bepaald voedsel als schadelijk wanneer we er direct ziek van worden nadat we het gegeten hebben. Wat de meesten van ons niet realiseren is dat veel voedsel dat we consumeren, en ons niet direct ziek maakt, net zo riskant is of zelfs riskanter is op de lange termijn. Je zal waarschijnlijk nooit vermoeden dat het vlees, de vis, de melk en de eieren die je nu eet, de dader zijn van de ziektes die je later in je leven krijgt. Ziektes als hart- en vaatziekten, kanker, diabetes of ontstoken gewrichten. Het grote gat tussen het consumeren van de schadelijke voedingsmiddelen en krijgen van symptomen, zorgt er voor dat de meeste mensen denken dat het veilig is. Maar in feite zorgt de overvloed aan dierlijke eiwitten, verzadigd vet en  cholesterol in deze dierlijke producten ervoor dat wij, als westerse samenleving, aan deze chronische ziektes worden blootgesteld.

Bron: Voedingscentrum

https://social.tippr.nl/wat-maakt-dierlijke-producten-slecht

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg