fbpx

Wat te doen met curry bladeren?

Curry kennen we allemaal wel. Heerlijk is het! Curry is een verzamelnaam voor kruidige gerechten, gemaakt in romige sauzen. Als het goed is bereid, is het onweerstaanbaar lekker! Curry kwam altijd al veel voor in Aziatische landen als Thailand, Indonesië en Singapore. De groene curry, rode curry, Massaman curry kennen jullie vast al allemaal! Ze verschillen door de ingrediënten waar ze van zijn gemaakt. En die curry’s, die komen in vele vormen. Currybladeren worden veel gebruikt in de Indiase keuken. In Nederland zullen wij ze echter niet zo snel tegenkomen in de plaatselijke supermarkt, maar je kunt er altijd wel aan komen. Probeer eens creatief te zijn met curry en maak hem eens met bladeren!

https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-curry-bladeren

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg