fbpx

Wat te doen met curry bladeren?

Curry kennen we allemaal wel. Heerlijk is het! Curry is een verzamelnaam voor kruidige gerechten, gemaakt in romige sauzen. Als het goed is bereid, is het onweerstaanbaar lekker! Curry kwam altijd al veel voor in Aziatische landen als Thailand, Indonesië en Singapore. De groene curry, rode curry, Massaman curry kennen jullie vast al allemaal! Ze verschillen door de ingrediënten waar ze van zijn gemaakt. En die curry’s, die komen in vele vormen. Currybladeren worden veel gebruikt in de Indiase keuken. In Nederland zullen wij ze echter niet zo snel tegenkomen in de plaatselijke supermarkt, maar je kunt er altijd wel aan komen. Probeer eens creatief te zijn met curry en maak hem eens met bladeren!

https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-curry-bladeren

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg