Curry kennen we allemaal wel. Heerlijk is het! Curry is een verzamelnaam voor kruidige gerechten, gemaakt in romige sauzen. Als het goed is bereid, is het onweerstaanbaar lekker! Curry kwam altijd al veel voor in Aziatische landen als Thailand, Indonesië en Singapore. De groene curry, rode curry, Massaman curry kennen jullie vast al allemaal! Ze verschillen door de ingrediënten waar ze van zijn gemaakt. En die curry’s, die komen in vele vormen. Currybladeren worden veel gebruikt in de Indiase keuken. In Nederland zullen wij ze echter niet zo snel tegenkomen in de plaatselijke supermarkt, maar je kunt er altijd wel aan komen. Probeer eens creatief te zijn met curry en maak hem eens met bladeren!
Wat te doen met curry bladeren?
https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-curry-bladeren
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.