Curry kennen we allemaal wel. Heerlijk is het! Curry is een verzamelnaam voor kruidige gerechten, gemaakt in romige sauzen. Als het goed is bereid, is het onweerstaanbaar lekker! Curry kwam altijd al veel voor in Aziatische landen als Thailand, Indonesië en Singapore. De groene curry, rode curry, Massaman curry kennen jullie vast al allemaal! Ze verschillen door de ingrediënten waar ze van zijn gemaakt. En die curry’s, die komen in vele vormen. Currybladeren worden veel gebruikt in de Indiase keuken. In Nederland zullen wij ze echter niet zo snel tegenkomen in de plaatselijke supermarkt, maar je kunt er altijd wel aan komen. Probeer eens creatief te zijn met curry en maak hem eens met bladeren!
Wat te doen met curry bladeren?
https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-curry-bladeren
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Insight
Pestogeheimen…
Pesto is veel meer dan een simpele saus, het is een stukje Italiaanse culinaire traditie, boordevol smaak en geschiedenis. Van...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.