fbpx

Welke kleur servies bij welk gerecht?

Je ziet dat mooi servies een steeds belangrijker onderdeel van de presentatie is geworden. Er worden steeds meer verschillende soorten materialen gebruikt. De normale witte borden hebben plaats gemaakt voor borden met meer diepgang. Let bijvoorbeeld ook op het gebruik van kleur in je servies. In de nieuwe servieslijnen komen steeds meer kleuren en kleuraccenten, wat zorgt voor een levendig geheel. Let wel goed op dat de compositie van het gerecht en de kleurstelling elkaar versterken. Je kunt vanille-ijs beter niet op een spierwit bord serveren, want dan valt jouw mooie gerecht eigenlijk een beetje weg. Durf te experimenten met kleuren en kijk voor inspiratie eens op internet!

https://social.tippr.nl/welke-kleur-servies-bij-welk-gerecht

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg