fbpx

Welkom Arabische keuken!

Nederlanders zijn nieuwsgierig en tolerant. Op een kleine groep na, is de Nederlander erg nieuwsgierig naar nieuwe gerechten en staat open voor nieuwe culturen. Zo ook nieuwe culturen in de keuken. Ras-el-hanout is al bij een groot deel van de Nederlandse bevolking bekend en dat zal alleen nog maar gaan groeien. Nederlanders staan open voor nieuwe smaken en zo ook die van de Arabische keuken. Deze keuken kookt graag met zoete specerijen als kardemom en kaneel. Deze ingrediënten kennen wij van onze heerlijke, Hollandse speculaasjes. Ten slotte wordt er ook veel gekookt met groenten en peulvruchten en is dit een trend die waarschijnlijk voor altijd zal blijven.

Bron: www.foodbrigade.nl

https://social.tippr.nl/welkom-arabische-keuken

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg