fbpx

Werken zonder menukaart

Werken zonder menukaart in een cocktailbar is misschien wel het beste wat je kunt doen. Je maakt een cocktail puur en alleen op basis van de smaakvoorkeuren van je gasten. De mannen van cocktailbar Stirr streven dit maar al te graag na. Bij Stirr wordt er niet met een vast menu gewerkt. Voor de minst avontuurlijke bezoekers is er wel een klein lijstje cocktails, maar eigenlijk wordt op basis van de wensen van de gast. De kans dat dezelfde cocktail nog een keer wordt gemaakt hier is zeer klein.

Bron en foto: Mister Cocktail

https://social.tippr.nl/werken-zonder-menukaart

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg