fbpx

Werken zonder menukaart

Werken zonder menukaart in een cocktailbar is misschien wel het beste wat je kunt doen. Je maakt een cocktail puur en alleen op basis van de smaakvoorkeuren van je gasten. De mannen van cocktailbar Stirr streven dit maar al te graag na. Bij Stirr wordt er niet met een vast menu gewerkt. Voor de minst avontuurlijke bezoekers is er wel een klein lijstje cocktails, maar eigenlijk wordt op basis van de wensen van de gast. De kans dat dezelfde cocktail nog een keer wordt gemaakt hier is zeer klein.

Bron en foto: Mister Cocktail

https://social.tippr.nl/werken-zonder-menukaart

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg