fbpx

What to do met de veelzijdige vijg

In ons kleine koude kikkerlandje zijn we altijd op zoek naar nieuwe tropische producten om onze gerechten mee op te leuken en om smaken te versterken. Een voorbeeld van zo een product is de vijg. Naast de veelzijdige smaak is de vrucht ook zo een lekkere opvallende aandachttrekker en kan een klein partje vijg al een heel gerecht opleuken. Naast dat de vijg qua uiterlijk goed voor de dag komt is de vrucht veelzijdig doordat hij zowel vers als gedroogd gegeten kan worden en goed gecombineerd kan worden met veel soorten gerechten of dranken. Vijgen hebben een erg zoete smaak waardoor de vrucht op veel manieren te combineren is. Nu de koude winterdagen er weer aankomen en de gevogelte en wildgerechten steeds meer op tafel verschijnen is de vijg een perfecte toevoeging voor een smaaksensatie van zout en zoet. Denk bijvoorbeeld ook aan een heerlijke vijgencompote die je kunt serveren bij een mooi vleesgerecht. Maar ook als frisse toevoeging op je salade of in je yoghurt is de vijg erg geschikt. Eigenlijk kan de vijg overal bij en is het ook nog eens een picture perfect product. Lekker mee gaan experimenteren dus.

https://social.tippr.nl/what-to-do-met-de-veelzijdige-vijg

Laatste artikelen

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg