fbpx

When Hans Klok meets ice cream

Moleculair koken blijft toch iets magisch hebben. Het lijkt alsof je eten zich bevindt in een show van Hans Klok. En dan POEF, uit alle rook komt een heerlijk ijsje tevoorschijn. Moleculair koken blijft een show en is leuk voor zowel kinderen als volwassenen.
Ook Babette van Lekkernijs staat deze zomer voor drie maanden als pop-up in het Hofhouse in Den Haag. Hier maakt zij à la minute zijdezachte sorbets & cocktail sorbets maken met vloeibaar stikstof.

https://social.tippr.nl/when-hans-klok-meets-ice-cream

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg