fbpx

When Hans Klok meets ice cream

Moleculair koken blijft toch iets magisch hebben. Het lijkt alsof je eten zich bevindt in een show van Hans Klok. En dan POEF, uit alle rook komt een heerlijk ijsje tevoorschijn. Moleculair koken blijft een show en is leuk voor zowel kinderen als volwassenen.
Ook Babette van Lekkernijs staat deze zomer voor drie maanden als pop-up in het Hofhouse in Den Haag. Hier maakt zij à la minute zijdezachte sorbets & cocktail sorbets maken met vloeibaar stikstof.

https://social.tippr.nl/when-hans-klok-meets-ice-cream

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg