fbpx

Wijn en chocolade, hartige bonbons

Wijn en chocolade …. de perfecte match verenigd in unieke bonbons. Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts.

La Fève levert o.a. aan exclusieve toprestaurants en zo kwam hij op het idee om een chocolade menu te maken van klassieke Franse gerechten met bijpassende exclusieve wijnen in een ge-airbrushte bonbon.

Zorgvuldig zijn de combinaties gekozen die de smaakpapillen doen prikkelen.

  • Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater Bonbon met een zachte gelei van champagne en komkommer met een chocolade ganache van oester en zeewater.
  • Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes Bonbon met een zachte gelei van riesling en gebakken biologische ganzenlever met een chocolade ganache van zwarte truffel en rode bietjes.
  • Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel Bonbon met een zachte gelei van chardonnay en saffraan met een chocolade ganache van Oosterschelde kreeft en venkel.
  • Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise Bonbon met een zachte gelei van Cabernet-Sauvignon met een chocolade ganache van de barbecue gegrilde entrecôte en een marshmallow van bearnaise saus.
  • Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer Bonbon met een zachte gelei van rode port met een chocolade ganache van Roquefort en een stukje gekonfijte peer.

Tekst credit: LaFéve Chocolade & Desserts

https://social.tippr.nl/wijn-en-chocolade-hartige-bonbons-bbb

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg