Wijn en chocolade …. de perfecte match verenigd in unieke bonbons. Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts.
La Fève levert o.a. aan exclusieve toprestaurants en zo kwam hij op het idee om een chocolade menu te maken van klassieke Franse gerechten met bijpassende exclusieve wijnen in een ge-airbrushte bonbon.
Zorgvuldig zijn de combinaties gekozen die de smaakpapillen doen prikkelen.
- Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater Bonbon met een zachte gelei van champagne en komkommer met een chocolade ganache van oester en zeewater.
- Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes Bonbon met een zachte gelei van riesling en gebakken biologische ganzenlever met een chocolade ganache van zwarte truffel en rode bietjes.
- Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel Bonbon met een zachte gelei van chardonnay en saffraan met een chocolade ganache van Oosterschelde kreeft en venkel.
- Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise Bonbon met een zachte gelei van Cabernet-Sauvignon met een chocolade ganache van de barbecue gegrilde entrecôte en een marshmallow van bearnaise saus.
- Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer Bonbon met een zachte gelei van rode port met een chocolade ganache van Roquefort en een stukje gekonfijte peer.
Tekst credit: LaFéve Chocolade & Desserts