fbpx

Wild met wild! – 365 wild

Denk er eens over na of probeer eens om wild op een niet-klassieke manier te bereiden. De gasten van tegenwoordig zijn onwijs kritisch en weten meer van voedsel dan ooit tevoren. Gasten willen nu meer verrast worden dan ooit. In bijna alle restaurants zie je vaak dezelfde wildgerechten op de kaart staan. De welbekende hertenbiefstukken tot gekonfijte eendenbouten. Verras je gasten eens met gekonfijte fazantendij of gepekeld wildzwijn. Of kies voor andere garnituren dan een stoofpeertje of zware sauzen. Met frisse elementen, zoals een tzatziki en in limoen gemarineerde komkommer, creëer je een supergave smaakbeleving. En je houdt het licht en fris, zodat je gasten nog ‘ruimte’ overhouden voor een dessert.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wild-met-wild-365-wild

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg