fbpx

Wild met wild! – 365 wild

Denk er eens over na of probeer eens om wild op een niet-klassieke manier te bereiden. De gasten van tegenwoordig zijn onwijs kritisch en weten meer van voedsel dan ooit tevoren. Gasten willen nu meer verrast worden dan ooit. In bijna alle restaurants zie je vaak dezelfde wildgerechten op de kaart staan. De welbekende hertenbiefstukken tot gekonfijte eendenbouten. Verras je gasten eens met gekonfijte fazantendij of gepekeld wildzwijn. Of kies voor andere garnituren dan een stoofpeertje of zware sauzen. Met frisse elementen, zoals een tzatziki en in limoen gemarineerde komkommer, creëer je een supergave smaakbeleving. En je houdt het licht en fris, zodat je gasten nog ‘ruimte’ overhouden voor een dessert.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wild-met-wild-365-wild

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg