fbpx

Wild op het internet – 365 wild

Denk er eens over na of probeer eens om wild op een niet-klassieke manier te bereiden. De gasten van tegenwoordig zijn onwijs kritisch en weten meer van voedsel dan ooit tevoren. Bovendien kun je zo eens extra je creativiteit laten werken, om dat echte wow-effect aan tafel te kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door tijd te steken in de presentatie van gerechten. Denk aan eetbaar mos van gemalen gehakt, of aan boomschors. Hoe mooier het bord, des te eerder wordt jouw gerecht gedeeld op social media. Dat is de beste gratis reclame die er is!

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wild-op-het-internet-365-wild

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg