fbpx

Wild op het internet – 365 wild

Denk er eens over na of probeer eens om wild op een niet-klassieke manier te bereiden. De gasten van tegenwoordig zijn onwijs kritisch en weten meer van voedsel dan ooit tevoren. Bovendien kun je zo eens extra je creativiteit laten werken, om dat echte wow-effect aan tafel te kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door tijd te steken in de presentatie van gerechten. Denk aan eetbaar mos van gemalen gehakt, of aan boomschors. Hoe mooier het bord, des te eerder wordt jouw gerecht gedeeld op social media. Dat is de beste gratis reclame die er is!

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wild-op-het-internet-365-wild

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg