fbpx

Zaadjes verwijderen maakt het niet minder pittig

We kennen allemaal de tip wel: verwijder de zaadjes uit de rode peper, zodat het wat minder scherp wordt. Uhhh, wrong! Het zijn niet de zaadjes die iets te scherpe momentjes tot gevolg kunnen hebben. Nee, de echte badasses zijn de witte zaadlijsten. Daarin bevindt zich de stof capsaïcine, die het hete en branderige gevoel veroorzaakt. In de zaadjes zit dat bijna niet. De zaadjes verwijderen en de lijsten laten zitten, heeft dus amper effect. Toch wel handig, zo’n weetje!

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/zaadjes-verwijderen-maakt-het-niet-minder-pittig

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg