fbpx

Zaadjes verwijderen maakt het niet minder pittig

We kennen allemaal de tip wel: verwijder de zaadjes uit de rode peper, zodat het wat minder scherp wordt. Uhhh, wrong! Het zijn niet de zaadjes die iets te scherpe momentjes tot gevolg kunnen hebben. Nee, de echte badasses zijn de witte zaadlijsten. Daarin bevindt zich de stof capsaïcine, die het hete en branderige gevoel veroorzaakt. In de zaadjes zit dat bijna niet. De zaadjes verwijderen en de lijsten laten zitten, heeft dus amper effect. Toch wel handig, zo’n weetje!

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/zaadjes-verwijderen-maakt-het-niet-minder-pittig

Laatste artikelen

Tips: Gasten-DRUK

De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg