fbpx

Zaadjes verwijderen maakt het niet minder pittig

We kennen allemaal de tip wel: verwijder de zaadjes uit de rode peper, zodat het wat minder scherp wordt. Uhhh, wrong! Het zijn niet de zaadjes die iets te scherpe momentjes tot gevolg kunnen hebben. Nee, de echte badasses zijn de witte zaadlijsten. Daarin bevindt zich de stof capsaïcine, die het hete en branderige gevoel veroorzaakt. In de zaadjes zit dat bijna niet. De zaadjes verwijderen en de lijsten laten zitten, heeft dus amper effect. Toch wel handig, zo’n weetje!

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/zaadjes-verwijderen-maakt-het-niet-minder-pittig

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg