fbpx

Zorg dat iedereen up-to-date is over allergenen

Nu weet jij als chef-kok misschien al best wat over allergieën, maar zorg er ook voor dat je collega’s op de hoogte zijn. Belangrijk is om te weten welke wetgeving er in Nederland geldt en welke gerechten allergenenvrij zijn op je kaart. Het is belangrijk dat het gehele team leert hoe zij de veertien wettelijke allergenen in de culinaire praktijk kunnen tegenkomen. Leer koken met allergenen en creëer meerwaarde voor je gasten!

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/zorg-dat-iedereen-up-to-date-is-over-allergenen

Laatste artikelen

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...

Nostradamus | Personeelsplanning, urenregistratie & management

by Rabbit Workforce Je bent tóch weer veel tijd kwijt met het maken van roosters?Ruilen tussen collega’s problematisch?Op maandag erachter gekomen dat afgelopen week toch...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg