fbpx

Zorg dat iedereen up-to-date is over allergenen

Nu weet jij als chef-kok misschien al best wat over allergieën, maar zorg er ook voor dat je collega’s op de hoogte zijn. Belangrijk is om te weten welke wetgeving er in Nederland geldt en welke gerechten allergenenvrij zijn op je kaart. Het is belangrijk dat het gehele team leert hoe zij de veertien wettelijke allergenen in de culinaire praktijk kunnen tegenkomen. Leer koken met allergenen en creëer meerwaarde voor je gasten!

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/zorg-dat-iedereen-up-to-date-is-over-allergenen

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg