fbpx

Zorg dat iedereen up-to-date is over allergenen

Nu weet jij als chef-kok misschien al best wat over allergieën, maar zorg er ook voor dat je collega’s op de hoogte zijn. Belangrijk is om te weten welke wetgeving er in Nederland geldt en welke gerechten allergenenvrij zijn op je kaart. Het is belangrijk dat het gehele team leert hoe zij de veertien wettelijke allergenen in de culinaire praktijk kunnen tegenkomen. Leer koken met allergenen en creëer meerwaarde voor je gasten!

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/zorg-dat-iedereen-up-to-date-is-over-allergenen

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg