fbpx

Zwarte knoflook – BBB

Een geur armer en een smaak rijker, zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook. We nemen witte knoflook bollen met teentjes erin en doen deze 3 weken in de oven. Door dit fermentatieproces worden de teentjes zwart, zoet en zacht. Door het gecontroleerd verwarmen worden de suikers en aminozuren omgezet in meladoïne, wat zorgt voor de zwarte kleur.
Zwarte knoflook krijgt een nieuw smaak, welke in het rijtje van umami valt en is het beste te vergelijken met soja, balsamico en rozijnen met een hint van knoflook. Het kan in allerlei gerechten worden gebruikt als ingrediënt en smaakversterker. Doordat het een natuurlijke smaakversterker is, zullen al uw gerechten een boost krijgen door zwarte knoflook. U kunt het gebruiken bij vlees, vis en kip. Maar ook in een salade, door soepen en sauzen of zelfs in ijs! Doordat het gefermenteerd is hebben mensen geen last meer van de geur achteraf.

Tekstcredit: Kuperus, zwartekoflook.nl

https://social.tippr.nl/zwarte-knoflook-bbb

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg