fbpx

Trending: natuurwijnen

In grote steden als New York, Berlijn en Londen is het al jaren een trend: natuurwijn. Ook in Nederland staat het steeds vaker op de kaart; voornamelijk bij jonge, hippe restaurants. Natuurwijnen zijn hip en happening. Bij proeverijen is het belangrijk op welke dag die valt, want volgens de biodynamische kalender van Maria Thun hebben we te maken met root, fruit, earth and leaf days. Dus let daarbij op als je de wijn serveert. Neem bijvoorbeeld de henin blancs en de subtiele licht rode wijnen.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/trending-natuurwijnen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg