fbpx

Affogato, bolletje ijs met espresso

‘Verdrinken’ in het Italiaans.

Het land met de koffiecultuur, Italië. Maar naast koffie kennen ze ook geweldig lekkere maar toch simpele gerechten zoals een spaghetti aglio e olio of de salade Caprese. Slechts enkele ingrediënten komen hierbij aanbod.

Zo ook bij de Affogato koffie, koud roomijs en warme espresso. Snel geklaard maar toch een lekker toetje op tafel.

Tekst credit: Marco Stoelinga

https://social.tippr.nl/affogato-bolletje-ijs-met-espresso

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg