fbpx

Haal meer uit je menukaart!

Naast je medewerkers is je menukaart het visitekaartje van je horecazaak. Daarnaast is je menukaart het product om je omzet mee te verhogen. Hoe?
– Zet geen euroteken voor de prijzen en zet de prijzen niet op volgorde. Zo voorkom je dat gasten prijzen gaan vergelijken.
– Deel je meunkaart in onder categorieën. Deel hem in bijvoorbeeld in per gang, op smaak of op herkomst. Maak het je gast niet te moeilijk, zorg ervoor dat je niet meer dan zeven keuzes per categorie aanbiedt.
– Creëer een gevoel van schaarste; ‘Alleen vandaag nog te verkrijgen’ of biedt exclusieve seizoen producten aan.
– Breng gerechten met de mooiste onder de aandacht; ‘favoriet van de chef’ of plaats een mooi verhaal of een foto erbij. Je gasten bestellen het gerecht eerder, zodra het in de spotlights staat!

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/haal-meer-uit-je-menukaart

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg