fbpx

COCKTAIL: Sazerac

Timo Janse, eigenaar van Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam, deelt de essentiële cocktails die elke horecazaak moet kennen, samen met producttips:

Sazerac Cocktail

  • 60 ml cognac en/of rye whisky (wij gebruiken Giboin Napoleon en/of Sazerac rye)
  • 1 barlepel suikersiroop (2:1)
  • 3 dashes Peychaud bitters
  • 1 dash Angostura bitters
  • 15 ml absint (wij gebruiken Kübler)

Bereiding

  1. Koel een rocks glas voor met crushed ijs en giet hier de absint in.
  2. Roer de andere vier ingrediënten apart in een mixing glas over ijsblokjes.
  3. Strain de gekoelde absint in een shotglas en gooi het rocks glas leeg.
  4. Strain de inhoud van het mixing glas in het lege rocks glas.
  5. Garneer met een citroenschil.

Deze cocktail combineert de rijke smaken van cognac of whisky met de complexe bitters en de unieke toets van absint, wat zorgt voor een verfijnde en memorabele drinkervaring. Perfect voor elke horecazaak die zijn cocktailaanbod naar een hoger niveau wil tillen.

https://social.tippr.nl/cocktail-sazerac

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg