fbpx

Freelance koks in je zaak

Steeds meer horecaondernemers gaan samenwerken met freelancers. Freelance koks hebben ook echt wel voordelen. Ze kunnen niet alleen tijdelijk zieke koks vervangen of worden ingezet tijdens piekuren, maar brengen ook (andere) ervaring mee. Ze kijken immers ook in andere keukens en zien veel verschillende dingen. Een freelancer kan het zich bovendien niet permitteren om slecht werk te leveren, dus werkt vaak hard. En er is best te praten over de uurprijs. Want hoe langer de periode is dat je een freelancer inhuurt, hoe beter je kunt onderhandelen over het uurtarief. Je betaalt misschien iets meer, maar je krijgt er wel een gemotiveerde kok voor terug en iemand die zorgt voor een kwaliteitsimpuls in de keuken.

https://social.tippr.nl/freelance-koks-in-je-zaak

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg