fbpx

HOW TO: Pumpkin spice latte

Het is oktober en met Halloween om de hoek kunnen we het niet laten om ook hier op TIPPR wat meer herfstige recepten te plaatsen. Pompoensoep, pompoenmuffins of pompoenen versieren, we zien ze overal. En omdat ze vooral in de maand oktober centraal staan, willen we hier extra van genieten. Daarom delen wij graag dit herfstige recept! Ideaal om gasten het echte oktober gevoel te bezorgen.

Wat hebben we nodig?
250 ml melk
1 el pompoensiroop
1 tl vanille siroop
1 kop koffie
slagroom om te garneren
pompoenkruiden om te garneren
kaneel om te garneren

Hoe maak je dit?
Giet de melk, pompoensiroop en de vanillesiroop in een ovenbestendige mok. Dek deze mok af  en schud hem totdat de inhoud is verdubbeld in volume. Plaats de mok in de magnetron en zet de timer op 1 tot 2 minuten totdat de melk is gaan koken. Giet de melk bij de koffie en garneer je koffie met slagroom, pompoenkruiden en eventueel een beetje kaneel en je herfstige koffie is klaar. Easy as that.

Bron: FEMFEM

https://social.tippr.nl/how-to-pumpkin-spice-latte

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg