fbpx

JENEVER

 

Maandag: 13-11-17

#TIP – Net zoals oude modetrends zich herhalen, gebeurt dat ook bij dranken. Neem Jajem. Een oud-Amsterdamse naam voor een jenevertje, gesproken door het geboefte van de stad, tegenwoordig ook bekend is als een hip Amsterdams jenevermerk, een nieuwe stijl ‘organic’ jonge jenever met kruiden als hibiscus, vlierbloesem en citroengras. Probeer een Jajem met gemberbier en je hebt dé Mokumse cocktail: the Red light Mule! – @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

Succesvol Verkopen in de Foodservice B2B: Conversie, Awareness en Onderbouwde Strategieën

De foodservice-markt verandert razendsnel. Horecaondernemers kopen anders in, oriënteren zich online en verwachten van hun leveranciers meer dan alleen een goed product. Wie vandaag...

Waarom McDonald’s beter traint dan veel MICHELIN sterrenrestaurants – en wat jij daarvan kunt leren

De Michelin-sterren van 2025 zijn bekend en de culinaire wereld praat over chefs, sterren en verfijning. Maar achter die glans schuilt een groeiende uitdaging...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg