fbpx

Producten bestellen

Aperitief begint met Spritz 0.0%

Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...

Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm

Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...

Laatste blogs

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...

Jennifer van Kouwen – restaurant Vroeg

De TOPPR van de maand februari is zelfstandig werkend kok Jennifer van Kouwen van restaurant Vroeg. Ze neemt veel verantwoordelijkheid op zich en weet...

Laatste artikelen

Michelin sterren 2023: België & Luxemburg

Op 13 maart 2023 heeft Michelin de selectie van de Michelin Gids België en Luxemburg 2023 gepresenteerd. In deze editie zijn 816 restaurants opgenomen,...

Maart blog

In de maand Maart begint de lente weer. De lammetjes staan weer in de wei en de zon zal weer wat warmer aanvoelen. Ook...

Jennifer van Kouwen – restaurant Vroeg

De TOPPR van de maand februari is zelfstandig werkend kok Jennifer van Kouwen van restaurant Vroeg. Ze neemt veel verantwoordelijkheid op zich en weet...

Michelin sterren 2023: Nederland

Nederland telt nu 117 Michelin sterren, wie krijgt er een ster bij of verliest er zelfs eentje? De selectie van de Michelin sterren 2023...
spot_img

Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.