Producten bestellen
Aperitief begint met Spritz 0.0%
TIPPR-team - 0
Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...
Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm
TIPPR-team - 0
Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...
Laatste blogs
TOPPR van 2024 – Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken
TIPPR-team - 0
Tijdens de Horecava, hét evenement voor de horeca in Nederland, is vandaag de winnaar van de prestigieuze TOPPR van het Jaar 2024 bekendgemaakt: Geurt...
Stemmen op de TOPPR van 2024
TIPPR-team - 0
Stemmen kan hier!Kom naar Horecava van 13 tot 16 januari en help ons de horeca TOPPR in de schijnwerpers te zetten, terwijl je jezelf...
Laatste artikelen
Hoe vul je Last Minute Annuleringen Op?
TIPPR-team - 0
Hoe Stop je Annuleringen en Vul je Restaurant Last-Minute?Als horecaondernemer weet je dat het runnen van een restaurant soms onvoorspelbaar kan zijn. Vooral in...
TOPPR van november: Boris van den Berg – Vesper Hotel en Bar/restaurant Bries
TIPPR-team - 0
Stem op de TOPPROnze november TOPPR is Boris van den Berg, bedienend medewerker/supervisor van het Noordwijkse boutique hotel Vesper en beachclub Bries. Hij werd overtuigend genomineerd door...
Pulque de nieuwe Tequila of Mezcal?
TIPPR-team - 0
Het Verhaal van Pulque: Een Traditie uit Mexico vs Tequila & MezcalWat maakt Pulque anders dan Tequila en Mezcal?Pulque, tequila en mezcal komen allemaal...
Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!
TIPPR-team - 0
Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...
Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.