Producten bestellen
Aperitief begint met Spritz 0.0%
TIPPR-team - 0
Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...
Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm
TIPPR-team - 0
Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...
Laatste blogs
Generatie X is de stille winstmaker in jouw horecazaak
TIPPR-team - 0
Terwijl de horeca zich blindstaart op Gen Z-trends en Instagram-waardige gerechten, zit de echte winst aan tafel bij een generatie die zelden in de...
Alle Michelin-sterrenrestaurants van Nederland 2025 – per provincie en stad
TIPPR-team - 0
De Michelin Gids Nederland 2025 is bekend: meer dan honderd toprestaurants zijn bekroond met één, twee of drie sterren. Van Amsterdam tot Maastricht en...
Laatste artikelen
Waarom McDonald’s beter traint dan veel MICHELIN sterrenrestaurants – en wat jij daarvan kunt leren
TIPPR-team - 0
De Michelin-sterren van 2025 zijn bekend en de culinaire wereld praat over chefs, sterren en verfijning. Maar achter die glans schuilt een groeiende uitdaging...
Horeca-TOPPR van september: Göksel Cakir – stripclub BonTon Rotterdam
TIPPR-team - 0
De Rotterdamse horeca heeft er een opvallende nieuwkomer bij: BonTon, de eerste stripclub in Nederland met een focus op mannelijke dansers. Binnen enkele maanden is...
Alles-in-één horeca POS-systemen, kassasysteem en meer!
TIPPR-team - 0
POS-systemen: meer dan alleen een kassaDe basis van elke horecazaak is de kassa. Maar de moderne kassa is allang geen losse lade meer: steeds...
7 horeca helden delen No Waste tips tijdens de Verspillingsvrije Week
TIPPR-team - 0
Van 8 t/m 14 september is de landelijke Verspillingsvrije Week. Voor de horeca een perfect moment om stil te staan bij hoe je slimmer kunt omgaan met...
Laatste artikelen
Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.
TIPPR-team - 0
Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
5 jaar Horecafeest: zijn jullie klaar voor de Ziggo Dome?
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het aftellen is écht begonnen. Deze ene maandag in december, 15 december 2025, wordt onvergetelijk! Dit wordt dé jubileumeditie vol glitter, top artiesten en...
Generatie X is de stille winstmaker in jouw horecazaak
TIPPR-team - 0
Terwijl de horeca zich blindstaart op Gen Z-trends en Instagram-waardige gerechten, zit de echte winst aan tafel bij een generatie die zelden in de...
Trending
Horecava
TIPPR-team - 0
Horecava 2020 – it’s a take:Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....
TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)
TIPPR-team - 0
#TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)#TIP - BBB MAASTRICHT: TIPPR gaat samen met zijn partners naar de BBB, 9-11 okt. Hier wordt er...
Beschermd: Trendrapport 2024: Horeca-Hacking – Rapport
TIPPR-team - 0
TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
