Je ziet dat mooi servies een steeds belangrijker onderdeel van de presentatie is geworden. Er worden steeds meer verschillende soorten materialen gebruikt. De normale witte borden hebben plaats gemaakt voor borden met meer diepgang. Let bijvoorbeeld ook op het gebruik van kleur in je servies. In de nieuwe servieslijnen komen steeds meer kleuren en kleuraccenten, wat zorgt voor een levendig geheel. Let wel goed op dat de compositie van het gerecht en de kleurstelling elkaar versterken. Je kunt vanille-ijs beter niet op een spierwit bord serveren, want dan valt jouw mooie gerecht eigenlijk een beetje weg. Durf te experimenten met kleuren en kijk voor inspiratie eens op internet!
Welke kleur servies bij welk gerecht?
https://social.tippr.nl/welke-kleur-servies-bij-welk-gerecht
Laatste artikelen
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.