fbpx

MATHEMATICS

 

 

Vrijdag: 22-9-17

#TIP – Reken de loonkosten en omzet eens per afdeling uit! Zo kun je goed zien hoe elke afdeling presteert. Ook zie je zo sneller een positieve of negatieve trend binnen jouw zaak. Misschien haalt de “afdeling” bediening met minder kosten meer omzet op dan het keukenpersoneel – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg