Van 8 t/m 14 september is de landelijke Verspillingsvrije Week. Voor de horeca een perfect moment om stil te staan bij hoe je slimmer kunt omgaan met producten, voorraden en gastbeleving. Voedselverspilling is...
In de TIPPR-app verzamelen we innovatieve producten die de horeca efficiënter en slimmer kunnen maken. In de app ontvang je aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Via deze weg krijg je een beeld van de trending innovaties in de horeca.
Ardo
In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt...
Ardo
Als horecaondernemer weet je: tijd is kostbaar, maar kwaliteit en creativiteit mogen nooit inleveren. De kant-en-klare RTE-salades van Ardo combineren het beste van...
Onze horeca-TOPPR van de maand augustus is Hans Kievid, floormanager van Restaurant de Tuin in Rotterdam en al 18 jaar het vertrouwde gezicht van deze...
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers...
De foodservice-industrie staat onder druk door stijgende kosten, personeelstekorten en steeds hogere verwachtingen van gasten. TIPPR gaat een strategische samenwerking aan met HOMiES om om...
Op zoek naar de Horeca TOPPR van 2024! We nodigen je uit horecamedewerkers te nomineren voor maandelijkse erkenning Deze TOPPR's, de sterren van de 'huiskamer van Nederland', verdienen onze waardering.
In het dynamische horecalandschap van vandaag hebben ondernemers behoefte aan intelligente, geïntegreerde oplossingen die hun bedrijf naar het volgende niveau tillen. TIPPR.AI Horeca...
Bedrijven schamen zich voor waste vanwege reputatie- en financiële schade, milieu-impact en ethische overwegingen. TIPPR's No Product Waste-initiatief benadrukt de waarde van transparantie en proactieve aanpak.
Van 8 t/m 14 september is de landelijke Verspillingsvrije Week. Voor de horeca een perfect moment om stil te staan bij hoe je slimmer kunt omgaan met...
Onze horeca-TOPPR van de maand augustus is Hans Kievid, floormanager van Restaurant de Tuin in Rotterdam en al 18 jaar het vertrouwde gezicht van deze horecaklassieker....
Van het najaar tot de feestdagen: met ons mise-en-place assortiment zet je moeiteloos gerechten neer die helemaal van nu zijn. Denk aan klassieke soepen...
Horecava 2020 – it’s a take:Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....
TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.