Een kernpunt in onze aanpak is de 'no waste'-filosofie. Het minimaliseren van voedsel- en tijdsverspilling is niet enkel een wens van gasten; het personeel...
Elke horecamedewerker verdient waardering omdat je je dagelijks inzet om anderen een prachtige dag te bezorgen. Daarom willen wij van TIPPR jou in het...
Het is bijna oktober en de herfst is officieel begonnen, wat betekent dat de temperaturen beginnen te dalen en de energiekosten stijgen. Als horecazaak...
Als bartender stelt Alina Lucia Cichozki de mooiste cocktails samen bij Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam. Haar kennis, kunde en collegialiteit maken haar de...
Het personeelstekort is nog steeds een probleem voor ondernemers in de horeca. Ook Timo Janse en Tess Posthumus, eigenaren van Flying Dutchmen Cocktails en Dutch Courage Cocktails in Amsterdam,...
Het is bijna oktober en de herfst is officieel begonnen, wat betekent dat de temperaturen beginnen te dalen en de energiekosten stijgen. Als horecazaak...
Een kernpunt in onze aanpak is de 'no waste'-filosofie. Het minimaliseren van voedsel- en tijdsverspilling is niet enkel een wens van gasten; het personeel...
Horecava 2020 – it’s a take:
Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....