fbpx

Producten bestellen

Aperitief begint met Spritz 0.0%

Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...

Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm

Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...

Laatste blogs

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...

Aanvraag 2025 Forecast Report, Horeca-DRUK

Wil je de inzichten ontvangen uit het TIPPR Forecast rapport 2025, Horeca-DRUK? Registreer nu voor exclusieve toegang tot het volledige rapport en ontdek alle...

Laatste artikelen

TOPPR van februari: Kevin Marchant – The Dublin House

In februari is Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle, uitgeroepen tot TOPPR van de maand. Kevin is geprezen voor zijn uitzonderlijke kennis van whiskey en zijn...

TOPPR van januari: Michiel de Boer – WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Onze eerste TOPPR van 2025 is Michiel de Boer, Assistent Food & Beverage (F&B) Manager bij het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam. General Manager Maarten van...

Horeca TOPPR gezocht ?

Op zoek naar de Horeca TOPPR van 2024! We nodigen je uit horecamedewerkers te nomineren voor maandelijkse erkenning Deze TOPPR's, de sterren van de 'huiskamer van Nederland', verdienen onze waardering.

Hoe vul je Last Minute Annuleringen Op?

Hoe Stop je Annuleringen en Vul je Restaurant Last-Minute?Als horecaondernemer weet je dat het runnen van een restaurant soms onvoorspelbaar kan zijn. Vooral in...

Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...

Laat geen omzet liggen!

MICE Operations Vrijdagavond, 19:00 uur. De zaak bruist, gasten genieten, en dan… de telefoon. Een groepsaanvraag. Maar jij hebt geen tijd. Je denkt: 'Ik regel...

Trending

Horecava

Horecava 2020 – it’s a take:Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....

TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)

#TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)#TIP - BBB MAASTRICHT: TIPPR gaat samen met zijn partners naar de BBB, 9-11 okt. Hier wordt er...

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...

Sitemap

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg