Producten bestellen
Aperitief begint met Spritz 0.0%
TIPPR-team - 0
Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...
Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm
TIPPR-team - 0
Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...
Laatste blogs
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Aanvraag 2025 Forecast Report, Horeca-DRUK
TIPPR-team - 0
Wil je de inzichten ontvangen uit het TIPPR Forecast rapport 2025, Horeca-DRUK? Registreer nu voor exclusieve toegang tot het volledige rapport en ontdek alle...
Laatste artikelen
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Michelin sterren 2025: België & Luxemburg – Vergelijking met Nederland
TIPPR-team - 0
Ontdek in onze nieuwste blog op TIPPR alles over Michelin sterren 2025: België & Luxemburg – Vergelijking met Nederland. Op maandag 28 april 2025 vond...
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Trending
Horecava
TIPPR-team - 0
Horecava 2020 – it’s a take:Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....
TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)
TIPPR-team - 0
#TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)#TIP - BBB MAASTRICHT: TIPPR gaat samen met zijn partners naar de BBB, 9-11 okt. Hier wordt er...
Beschermd: Trendrapport 2024: Horeca-Hacking – Rapport
TIPPR-team - 0
TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.