fbpx

Producten bestellen

Aperitief begint met Spritz 0.0%

Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De...

Ambachtelijk Gerookt – Bawykov Zalm

Na het droogproces wordt de zalm gerookt; hangend aan de huid, en niet liggend (zoals vrijwel alle andere zalmen). En ook aanzienlijk langer bij...

Laatste blogs

Colin Westerwoudt onthult TIPPR’s Strategie voor 2024 op Horecava!

Tijdens de Horecava 2024 presenteerde TIPPR het TOPPR-plein. Zes jaar geleden begon TIPPR in de hoek van hal 6 en in 2024 claimen we...

TOPPR van 2023 – Max Grootendorst, Restaurant Bij Erik

Max Grootendorst, souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam, is uitgeroepen tot TOPPR van het jaar 2023. Zijn passie voor de horeca, toewijding, en...

Laatste artikelen

Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR

Luister naar de nieuwste aflevering van de Stamtafel, de podcast die gastvrijheid in de schijnwerpers zet. Deze keer vertelt Colin Westerwoudt van Tippr over...

Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen

De eerste TOPPR van 2024 is bekend: bedrijfsleider Michael Schouten (29) werkzaam bij Restaurant de Korte Duinen in Soest. Hij werkt al sinds zijn...

Horeca staat voor TIPPR Centraal – Horecava 2024

Op beurzen en events laten we de spotlights schijnen op de horecamedewerkers. Dit jaar pakten we het op de Horecava groter aan dan ooit...

Horeca TOPPR gezocht ?

Op zoek naar de Horeca TOPPR van 2024! We nodigen je uit horecamedewerkers te nomineren voor maandelijkse erkenning Deze TOPPR's, de sterren van de 'huiskamer van Nederland', verdienen onze waardering.

Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

Laatste artikelen

Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR

Luister naar de nieuwste aflevering van de Stamtafel, de podcast die gastvrijheid in de schijnwerpers zet. Deze keer vertelt Colin Westerwoudt van Tippr over...

Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen

De eerste TOPPR van 2024 is bekend: bedrijfsleider Michael Schouten (29) werkzaam bij Restaurant de Korte Duinen in Soest. Hij werkt al sinds zijn...

Cocktails voor iedere smaak

The Flavourselection The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie.Met de herfst en...

Trending

Horecava

Horecava 2020 – it’s a take: Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....

TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT)

#TIPPR SQUARE @ BBB MAASTRICHT (9-11 OKT) #TIP - BBB MAASTRICHT: TIPPR gaat samen met zijn partners naar de BBB, 9-11 okt. Hier wordt er...

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...

Sitemap

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg