Bij Biohacking gaat het om een gezondere darmflora:Biohacking is het aanpassen van onze biologie met technologie om gezondheid en welzijn te verbeteren, een beweging...
TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.”
Bedrijven schamen zich voor waste vanwege reputatie- en financiële schade, milieu-impact en ethische overwegingen. TIPPR's No Product Waste-initiatief benadrukt de waarde van transparantie en proactieve aanpak.
TOPPR van Mei: Viktor Vurens - Buck Bar Kitchen uit Boskoop. “Door zelf met gasten allergieën te bespreken, voelen zij zich gezien en gehoord, en verkleint het de kans op fouten in de keuken.”
Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Orange Charging
Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Orange Charging
Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het laten plaatsen van laadpalen. Door de vele voordelen die het ze biedt is het een makkelijke...
Horecava 2020 – it’s a take:
Wij hadden tijdens de Horecava alleen maar lachende gezichten op het TIPPR-plein. We willen jullie bedanken voor jouw bezoek....
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid