fbpx

Horeca

TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh – A Beautiful Mess

TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.” 

Waste Schaamte en Ontkenning: Een nog Groter Probleem 🌱

Bedrijven schamen zich voor waste vanwege reputatie- en financiële schade, milieu-impact en ethische overwegingen. TIPPR's No Product Waste-initiatief benadrukt de waarde van transparantie en proactieve aanpak.

TOPPR van Mei: Viktor Vurens – Buck Bar Kitchen

TOPPR van Mei: Viktor Vurens - Buck Bar Kitchen uit Boskoop. “Door zelf met gasten allergieën te bespreken, voelen zij zich gezien en gehoord, en verkleint het de kans op fouten in de keuken.”

Branded Horeca – Louis Vuitton Hotel

Misschien heb je het al gezien: het Louis Vuitton Hotel op de Champs-Élysées in Parijs is een...

10 TIPS Trend: Biohacking

Bij Biohacking gaat het om een gezondere darmflora:Biohacking is het aanpassen van onze biologie met technologie om...

Waarom is Cappuccino met Eiwitpoeder Populair?

Eiwitpoeder toevoegen aan een cappuccino is een praktische, smakelijke en voedzame manier om zowel eiwitten als cafeïne...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren...

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan...

10 TIPS Trend: Vrouwen aan de Top in Foodservice & GenZ

Vrouwen aan de Top in Foodservice - minder Testosteron en meer Oestrogeen: In de horeca zorgen vrouwelijke leiders en...

10 TIPS Trend: Regeneratieve producten

Regeneratieve producten - beter, sneller en de opkomst van biotech:De opkomst van regeneratieve landbouwproducten en biotech belooft een...

10 TIPS Trend: Kostenstijging vraagt om Experience

Kostenstijging vraagt om Experience - de Nieuwe Realiteit van de Horeca"Ontdek hoe de horeca zich staande houdt in...

Restaurant als tankstations van de toekomst

Met de toenemende populariteit van elektrische auto's zien we een interessante trend opkomen: restaurants worden de nieuwe...

Hard Seltzer – Het perfecte drankje voor dit terrasseizoen!

Hard Seltzer is een populair nieuw drankje in Nederland. Het is gemaakt met bruisend water, een licht...

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door...

Gen Z en Hoe Horeca Hiermee Kan Omgaan

Wat is Gen Z?Gen Z, geboren tussen 1997 en 2012, is de grootste generatie ter wereld en...

Joost Balemans – The Boathouse Breda

Klik op het hartje (in de TIPPR-app) en stem nu op Joost Balemans als Bartender TOPPR van...

Voorkom dat Gasten zich Onzichtbaar Voelen

Generatie Z (Gen Z) kan specifieke uitdagingen ervaren wanneer ze in de horeca werken, vooral als het...

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk...

Reinout Haank – Doctor Watsons Rotterdam

Klik op het hartje (in de TIPPR-app) en stem nu op Reinout Haank als Bartender TOPPR van...

IJskoffie Populair: Authentieke Italiaanse Variant!

IJskoffie is populair vanwege zijn verfrissende en verkwikkende eigenschappen, vooral tijdens warme dagen. Het combineert de stimulerende...

Zero-emissiezones voor de Horeca en Ontheffingen

Vanaf 1 januari 2025 voeren 29 Nederlandse gemeenten zero-emissiezones in om de schadelijke uitstoot in stedelijke gebieden...

Wat is een Rabarber Spritz

Tijdens het warme weer is een Spritz natuurlijk het perfecte terras drankje. Er zijn veel verschillende soorten...

Aperol Spritz of Campari Spritz

Als één gast een Aperol Spritz bestelt, ben je de hele dag bezig met het maken van...
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg