fbpx

Horeca

TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

TOPPR van Maart:  Lonneke Otten-Aalbers – Horecalegioen

De TOPPR van de maand maart is backoffice medewerker Lonneke Otten-Aalbers. Met hart en ziel werkt ze voor het Horecalegioen. Een overkoepelende organisatie...

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan...

10 TIPS Trend: Vrouwen aan de Top in Foodservice & GenZ

Vrouwen aan de Top in Foodservice - minder Testosteron en meer Oestrogeen: In de horeca zorgen vrouwelijke leiders en...

10 TIPS Trend: Regeneratieve producten

Regeneratieve producten - beter, sneller en de opkomst van biotech:De opkomst van regeneratieve landbouwproducten en biotech belooft een...

10 TIPS Trend: Kostenstijging vraagt om Experience

Kostenstijging vraagt om Experience - de Nieuwe Realiteit van de Horeca"Ontdek hoe de horeca zich staande houdt in...

10 TIPS Trend: Biohacking

Bij Biohacking gaat het om een gezondere darmflora:Biohacking is het aanpassen van onze biologie met technologie om...

Restaurant als tankstations van de toekomst

Met de toenemende populariteit van elektrische auto's zien we een interessante trend opkomen: restaurants worden de nieuwe...

Hard Seltzer – Het perfecte drankje voor dit terrasseizoen!

Hard Seltzer is een populair nieuw drankje in Nederland. Het is gemaakt met bruisend water, een licht...

Een ei zonder kip – Foodtrends 2021

Je ziet allerlei bedrijven bezig met innovaties om het grote knelpunten in onze voedingssystemen te onderdrukken. En...

Trek de aandacht met je muren!

De bekleding van je muren, draagt bij aan een betere beleving en sfeer in jouw horecazaak. Haal...

Laat zien wat je in huis hebt!

Afkijken bij de gerechten van de buren en daarop je keuze baseren is even niet meer mogelijk....

Oppeppend bier van cocabladeren

In een wereld waar de nadruk ligt op gezondheid, bewust leven en genieten, biedt innovatie in het...

Bubble tea: Taiwanese tapioca in jouw horecazaak

Wanneer je door grote steden wandelt, struikel je bijna over de Bubble tea shops. De vraag naar...

Maak van waste cordials en siropen!

Wat kan je doen met overgebleven fruit? Maak er cordials van! Cordials bieden een heerlijke balans in...

Belangrijk nieuws voor werkgevers en ondernemers!

De Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is een hulpmiddel om de veiligheid en gezondheid op de werkplek te...

Lege Flessen in de Horeca – No Waste

De productie van flessen, het vervoer en de verwerking van drankverpakkingen hebben een significante milieu-impact en vormen...

Wat is HACCP ?

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is het voedselveiligheidssysteem dat wereldwijd wordt toegepast, inclusief in de...

10 champagne tips voor de horeca

1. Kies de juiste champagneglazen: Investeer in kwaliteitsvolle champagneglazen die de aroma’s en bubbels van de champagne...

Foodpairing met Champagne?

Foodpairing met champagne verwijst naar het bewust combineren van verschillende gerechten met champagnes om een harmonieuze en...

Wat is een Vintage Champagne?

Een vintage champagne, ook wel bekend als millésime champagne, onderscheidt zich doordat het wordt geproduceerd met druiven...

Brioche maken?

Het maken van brioche vereist enige ervaring in het bakken van brood, maar met geduld en oefening...
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg