fbpx

Horeca

TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.

TOPPR van juli: Jamie van Dillen – SOMM Bistro à Vin

Jamie van Dillen (29) onze TOPPR van juli is werkzaam bij restaurant SOMM Bistro à Vin in Weesp

TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh – A Beautiful Mess

TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.” 

Branded Horeca – Louis Vuitton Hotel

Misschien heb je het al gezien: het Louis Vuitton Hotel op de Champs-Élysées in Parijs is een...

10 TIPS Trend: Biohacking

Bij Biohacking gaat het om een gezondere darmflora:Biohacking is het aanpassen van onze biologie met technologie om...

Waarom is Cappuccino met Eiwitpoeder Populair?

Eiwitpoeder toevoegen aan een cappuccino is een praktische, smakelijke en voedzame manier om zowel eiwitten als cafeïne...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren...

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan...

10 TIPS Trend: Vrouwen aan de Top in Foodservice & GenZ

Vrouwen aan de Top in Foodservice - minder Testosteron en meer Oestrogeen: In de horeca zorgen vrouwelijke leiders en...

10 TIPS Trend: Regeneratieve producten

Regeneratieve producten - beter, sneller en de opkomst van biotech:De opkomst van regeneratieve landbouwproducten en biotech belooft een...

10 TIPS Trend: Kostenstijging vraagt om Experience

Kostenstijging vraagt om Experience - de Nieuwe Realiteit van de Horeca"Ontdek hoe de horeca zich staande houdt in...

Restaurant als tankstations van de toekomst

Met de toenemende populariteit van elektrische auto's zien we een interessante trend opkomen: restaurants worden de nieuwe...

Hard Seltzer – Het perfecte drankje voor dit terrasseizoen!

Hard Seltzer is een populair nieuw drankje in Nederland. Het is gemaakt met bruisend water, een licht...

Top 10 Horeca Grappen

Horeca-grappen zijn meer dan alleen een manier om te lachen; ze spelen een belangrijke rol in het...

Jongeren geven vijf keer meer uit in horeca

Volgens cijfers van de branchevereniging FSIN gaven 18-27-jarigen vorig jaar gemiddeld €2.204 uit in de horeca, terwijl...

Toilet Experience: 10 Tips voor een Upgrade

De aandacht voor toiletten in de horeca is belangrijk om verschillende redenen. Een "over-the-top" toilet kan om...

Duurzame Wijnflessen in de horeca

In de dynamische wereld van de horeca is het niet langer genoeg om alleen een uitstekende wijnkaart...

Verken de Wereld van Michelin

De Michelin Gids is wereldwijd het toonbeeld van culinaire excellentie. Maar wat maakt deze gids zo bijzonder,...

De kracht van Samenwerking tussen Sterrenchefs

In de wereld van gastronomie, waar creativiteit en vakmanschap centraal staan, is het samenwerken met andere chefs...

Maak van Jouw Horecazaak een ervaring met Jägermeister

In de levendige wereld van de horeca draait het niet alleen om goede service en kwaliteit, maar...

Hoe eenvoudig kunnen gasten bij jou hun auto opladen?

Als horeca ondernemer kan jij oplaad mogelijkheden bieden aan jouw gasten. Door het aanbieden van laadpalen wordt...

IJsklontjes & IJsblokjes in de Horeca

Ijsklontjes zijn essentieel in de horeca, voor het koelen van dranken tot het verbeteren van de algehele...

Pinautomaten in de Horeca

In de horeca zijn er verschillende opties voor pinautomaten die kunnen helpen bij het verwerken van betalingen...
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg