Horeca
TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.
TOPPR van januari: Michiel de Boer – WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Onze eerste TOPPR van 2025 is Michiel de Boer, Assistent Food & Beverage (F&B) Manager bij het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam. General Manager Maarten...
Horeca TOPPR gezocht ?
Op zoek naar de Horeca TOPPR van 2024! We nodigen je uit horecamedewerkers te nomineren voor maandelijkse erkenning Deze TOPPR's, de sterren van de 'huiskamer van Nederland', verdienen onze waardering.
Valentijn in de Horeca
Waarom je als horecaondernemer moet inspelen op Valentijnsdag en wat je kunt doenValentijnsdag biedt horecaondernemers een unieke kans om in te spelen op...
Trend
Tips: Gasten-DRUK
De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te...
Trend
Gezonde Alcoholvrije Alternatieven
De vraag naar alcoholvrije en -arme dranken is geen tijdelijke trend, maar een blijvende verschuiving in consumentengedrag....
Trend
Waarom TIPPR Onmisbaar is voor de Horeca
De horeca staat onder druk door verschillende uitdagingen, zoals personeelstekorten, stijgende kosten en veranderende consumentenverwachtingen. TIPPR speelt...
Trend
Hogere marges én duurzaam voordeel met Ready-to-Serve Cocktails
In de horeca zijn kwaliteit, snelle service en het behalen van hogere marges essentieel. Ready-to-Serve (RTS) cocktails bieden een...
Trend
Waarom Salsa’s een Must Zijn op de Menukaart
Salsa’s zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elk menu, en steeds meer ondernemers ontdekken hun potentieel....
Trend
Klantengegevens verzamelen met een winactie
Wil je meer gastgegevens verzamelen? Probeer dan eens een winactie!Veel horecabedrijven doen bijvoorbeeld het volgende: iedereen die...
Trend
Hoelaat posten op social media?
Uit de statistieken van Nederlandse horecabedrijven blijkt dat de meeste mensen online zijn om 15:00, 18:00, en...
Trend
Druk? Maar toch goed gevonden worden op Google?
Drie snelle tips die je direct kan toepassen om je bedrijf beter vindbaar te maken én ervoor...
Trend
Branded Horeca – Louis Vuitton Hotel
Misschien heb je het al gezien: het Louis Vuitton Hotel op de Champs-Élysées in Parijs is een...
Trend
Waarom is Cappuccino met Eiwitpoeder Populair?
Eiwitpoeder toevoegen aan een cappuccino is een praktische, smakelijke en voedzame manier om zowel eiwitten als cafeïne...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening...
Insight
TOPPR: maart – Lonneke Otten-Aalbers
Lonneke Otten-Aalbers - Horecalegioen in NijmegenSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 De TOPPR van de maand maart...
Insight
Pasta Variaties: Van Boekweit tot Bijzondere Meelsoorten
Boekweit speelt al eeuwenlang een rol in de Italiaanse keuken, vooral in Noord-Italië. Toch blijft tarwepasta voor...
Insight
6 Tips om je te onderscheiden met thee
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van...
Insight
Shiso in de Horeca?
Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië...
Insight
Havermout Latte To-Go
Waarom is havermout populair ?Havermout is populair omdat het perfect aansluit bij de groeiende vraag naar gezonde,...
Insight
Ontdek Liberica Koffie: Een Unieke Kans voor de Horeca
Heb je al gehoord van Liberica koffie? Terwijl Arabica en Robusta de koffiemarkt domineren, biedt Liberica een...
Insight
IJs dat niet Smelt – Dondurma
IJs dat niet smelt klinkt als een magisch wonder, maar het heeft een heel logische wetenschappelijke en...
Insight
Advocaat op je dessertkaart in de horeca
Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke...
Insight
Lekker500 top 50 restaurants
De Lekker500 is een toonaangevende Nederlandse restaurantgids die jaarlijks de 500 beste restaurants van het land beoordeelt en rangschikt....