Horeca
TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.
Horeca-topper van juli: Wies de Jeu – Café De Haven, Roelofarendsveen
Onze Horeca-TOPPR van de maand juli is Wies de Jeu, een absolute allrounder bij Café de Haven in Roelofarendsveen. Ze werkt zowel in de keuken...
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers...
Trend
Prijzen in de horeca: ze drinken je rijk, eten je arm?
Het is een oud gezegde in de horeca: “Je wordt rijk van de drank, arm van het...
Trend
Insalata Eldorado Cilinder & Tonijn Tataki – Ardo
Voor wie zijn gasten wil verrassen met een verfijnde en visueel indrukwekkende creatie, is de Insalata Eldorado...
Trend
Thaise Kippensoep – Tom Kha Kai – Ardo
Deze romige en aromatische soep is het toonbeeld van comfort food met een exotische twist. Met kokosmelk,...
Trend
Smokey BBQ Bloemkool – Ardo
De Smokey BBQ Bloemkool is hét voorbeeld van hoe je een simpel ingrediënt kunt transformeren tot een...
Trend
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder....
Trend
Negroni Sbagliato
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het...
Trend
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een...
Trend
Tips: Marge-DRUK
Marge-druk is een complex en uitdagend aspect van de horeca, maar met de juiste strategieën en aanpassingen...
Trend
Tips: Promotie-DRUK
De Promotie-Druk is een essentieel onderdeel van de Horeca Druk Forecast 2025, aangezien het de realiteit weerspiegelt...
Trend
Tips: Regel-DRUK
Regeldruk is een uitdaging die we als collectief moeten aangaan. De horeca draagt bij aan de sociale...
Insight
Knoflook uit Nederland – smaak en duurzaamheid in de horeca
Knoflook is onmisbaar in de horeca. Maar veel chefs grijpen onbewust naar import uit Spanje, China of...
Insight
Oesters: luxe uit zee in de horeca op je menukaart!
Oesters zijn al eeuwenlang een culinaire delicatesse. Deze schelpdieren worden wereldwijd gegeten, maar in Europa komen veel...
Insight
Zomer zonder terras? Samenwerken in de horeca loont.
Bisous, bekend van de stijlvolle Parijse keuken in De Pijp, heeft een beperkt terras. Deze zomer hebben...
Insight
Klachten in de Horeca: Een Spiegel, Geen Last
Het begon met een goed bedoeld bericht. Een vaste gast kreeg na een avond uit eten voedselvergiftiging....
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten...
Insight
Persbericht: Strategische samenwerking HOMiES en TIPPR
De foodservice-industrie staat onder druk door stijgende kosten, personeelstekorten en steeds hogere verwachtingen van gasten. TIPPR gaat een strategische...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid,...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale...